Serigrafia Tèxtil

Gorres, bosses i complements

Accessoris tèxtils per a qualsevol ocasió! Personalitza articles com bosses de roba, gorres d’estiu i d’hivern, barrets o fins panyoletes. Inclou la teva marca, logotipo o el missatge que vulguis per a personalitzar complements de tela amb la teva imatge!

Els nostres dissenyadors gràfics et poden ajudar a crear o adaptar el disseny que vulguis serigrafiar sempre que ho necessitis.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Les gorres, bosses i altres complements tèxtils són una excel·lent proposta per oferir en esdeveniments, fires, campanyes publicitàries o promocions ocasionals, ja que es tracten d’un tipus de regal útil i atractiu de cara als clients. A Molino Arts Gràfiques disposem d’un extens catàleg d’accessoris perquè puguis personalitzar complements tèxtils d’acord amb la teva imatge de marca

Per a poder causar un impacte visual en qualsevol promoció publicitària o esdeveniment, et proposem la nostra selecció de complements tèxtils personalitzats. Entre els productes que disposem s’hi troben gorres d’estiu i d'hivern, bosses de tela tipus tote bag, panyoletes per a associacions o esdeveniments de tot tipus.

Comptem amb un ampli catàleg de complements tèxtils que pots serigrafiar amb el teu logotip, eslògan o qualsevol altre disseny que triïs. Consulta’ns i t’assessorarem per aconseguir una promoció efectiva de la teva marca, associació o esdeveniment.