Qualitat

excel·lent dels resultats

Compromís

amb les entregues

Flexibilitat

ens adaptem al que necessitis

1

Assessorament

2

Disseny i preimpressió

3

Impressió

4

Revisió i acabats

5

Enviament, instal·lació i picking

1.- Assessorament

Som propers

Portem més de 40 anys al costat de particulars i empreses del territori, ajudant-los a comunicar gràficament, sobre qualsevol suport i de forma encertada. Som experts en comunicació gràfica i comptem amb un gran equip de professionals que des del primer minut, et podran assessorar en l’elecció de materials, acabats i tipus d’impressió, segons el resultat que esperes obtenir.

Som flexibles

Ens adaptem al que busques. T’aconsellem i et guiem en la teva elecció, pots comptar amb els serveis de Molino Arts Gràfiques per prendre les últimes decisions tècniques. El nostre equip està a la teva disposició per trobar una solució gràfica a les teves necessitats comunicatives.

Som exigents

L’alta qualitat dels treballs presentats és un dels valors principals de la nostra empresa, així com el compromís amb les entregues. Coneixem la importància de lliurar les comandes a temps perquè entenem les exigències amb els resultats i comptar amb els lliuraments al dia.

T'ajudem en la teva elecció

2.- Disseny i preimpressió

Un equip de professionals del disseny gràfic plasmaran la imatge corporativa de la teva empresa en el suport que vulguis i, si ho requereixes, podem crear des de zero una nova identitat corporativa, per dotar al teu projecte d’originalitat, personalitat pròpia per tal de diferenciar-se de la competència.

Pots comptar també amb el nostre departament de disseny per crear elements publicitaris que necessitis en un moment puntual. Dissenyaran el material en armonia amb la teva imatge corporativa: targetes de visita, sobres, factures, vinils, flyers, roll-ups i tot el que puguis imaginar!

Val a dir que tots els treballs d'impressió i serigrafia sempre passen per les mans del nostre equip de dissenyadors gràfics, amb l'objectiu de revisar els arxius i adaptar-los al format necessari . Aquest servei es denomina procés de preimpressió , que assegura que els resultats obtinguts a l'hora d'imprimir o serigrafiar sempre siguin els òptims.

Comencem a dissenyar

3.- Impressió

T'ho imagines? Ho imprimim!

Som experts en impressió òfset, digital i serigrafia per dotar de qualitat, elegància i professionalitat els espais on es projectarà la teva imatge de marca. Oferim un assessorament personalitzat en cada encàrrec , ajudant al client a triar el material, els acabats i les tècniques adequades per aconseguir la millor versió de cada projecte d'impressió.

Descobreix tot el que podem fer per a tu

Comptem amb la tecnologia i equips d'impressió de primer nivell, com els del fabricant Heidelberg, que ens brinden la possibilitat d'imprimir amb un rendiment òptim i oferint resultats d'alta qualitat.

Demanar pressupost

4.- Revisió i acabats

El pas posterior a la impressió, és la revisió d'acabats, procés que ens assegura que els resultats obtinguts són els desitjats. Aquesta tasca la realitza l'equip de post-impressió, encarregat també de realitzar els acabats i manipulats. Quan parlem de manipulats i acabats, ens referim a funcions com el plegat, l'enquadernat, el plastificat, el troquel·lat o el tall de peces, sempre a mida dels requeriments del client.

Al finalitzar les tasques de manipulació, revisem de nou els productes per validar que la impressió i manipulació s'han efectuat correctament, i que la comanda pot ser lliurada.

Busques assessorament?

5.- Enviament, instal·lació i picking

Enviament

Comptem amb una flota pròpia de vehicles que ens permeten distribuir a nosaltres mateixos els encàrrecs, el que facilita tenir cura dels productes i evitar que es malmetin durant el transport.

Instal·lació

Oferim el servei d'instal·lació d'impressions en gran format , de senyalètica o instal·lació de vinils per a aparadors, per assegurar que el resultat final sigui tot un èxit.

Picking

Sempre que vulguis, pots recollir les teves impressions a les oficines de Molino Arts Gràfiques. Tan aviat com l’encàrrec estigui llest, us notificarem per si voleu venir a recollir-lo o bé, rebre’l a les vostres instal·lacions o domicili. Ens adaptem a les teves necessitats!

Demana’ns pressupost

Tens algun dubte o vols demanar un pressupost? Tot el nostre equip està a la teva disposició per trobar la solució gràfica i resultats d’alta qualitat que busca la teva empresa

Adjunta el teu arxiu aquí