packaging

“Només tenim una oportunitat per causar una primera bona impressió” i és que el packaging del teu producte pot crear i persuadir als clients en qüestió de segons. Compta amb Molino Arts Gràfiques per dissenyar i crear el packaging personalitzat del teu producte!

Sempre que ho necessitis, pots comptar amb el nostre departament de disseny gràfic, amb qui treballareu conjuntament per aconseguir el resultat desitjat

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

T’ajudem a integrar la imatge de la teva marca amb el producte que vols llançar al mercat. Un packaging innovador i original farà que el teu producte ressalti respecte al de la competència, s’identifiqui correctament amb els valors que vol transmetre i sigui capaç de generar un primer impacte positiu en el consumidor

Existeixen moltes opcions per a tenir un packaging personalitzat, des de caixes d’enviament impreses amb el teu logo i eslògan, bosses de paper i cartró, cintes adhesives personalitzades amb el teu logo o pattern, packagings diversos que inclouran el teu producte o faixes de cartró que deixen veure part del producte (sobretot utilitzat en alimentació). 

 

Tingues en compte també que el teu packaging pot ser troquel·lat, i per tant, tenir la forma i els acabats que desitgis, per donar-li el toc original i personal que necessita el teu producte per diferenciar-se de la competència: acabats plastificats (brillant, mat, perlat, soft touch), stampings amb color or i plata, relleu, textures, manipulats, i tot el que et puguis imaginar!

 

A més, també tenim diferents opcions per aconseguir el teu embalatge personalitzat segons el material  i format que necessitis. Si no tens clar per on començar, pots contactar amb el nostre equip perquè t’ajudin a conèixer la millor solució per al packaging del teu producte, el disseny més adequat i creem junts un packaging exclusiu per a la teva marca.