roba laboral i corporativa

Tenim un ampli catàleg de roba de treball i vestuari laboral, per a tots els sectors professionals i amb opció de personalització segons el que busquis. Descobreix totes les opcions que t’oferim per vestir al teu equip!

Sempre que ho necessitis, tindràs al nostre equip de disseny gràfic a la teva disposició per a crear el disseny que tinguis en ment i plasmar-lo a la teva roba corporativa

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Moltes empreses necessiten un uniforme de treball independentment del seu sector. Les necessitats són diverses, des de roba d’alta visibilitat, polos i camises amb el logo brodat, fins a armilles o granotes de treball. Una vestimenta uniforme i d’acord a la identitat corporativa, ajuda a projectar una imatge uniforme i professional si la teva empresa es dedica a prestar serveis fora de les vostres instal·lacions

En el nostre catàleg trobaràs una gran varietat de roba laboral personalitzada per a home i dona. Des de les peces de roba més habituals com samarretes, pantalons, camises o polos, fins a armilles reflectants, armilles de treball, gorres o granotes de treball. Comptem amb una gran varietat de productes que van dirigits a qualsevol sector empresarial, sempre amb la garantia d’una alta qualitat i una impressió resistent a diverses rentades.

Podem personalitzar roba de treball amb diferents mètodes, com uniformes amb el logotip serigrafiat, fins a peces brodades o estampades amb vinil tèxtil, tota la personalització del vestuari laboral depèn del model de roba escollit i les necessitats de cada client. 

A Molino Arts Gràfiques t’assessorarem per trobar el teixit, el tipus d’estampació o impressió i l’acabat que busques obtenir, sempre amb la garantia d’imprimir peces de roba amb resultats d’alta qualitat.