Molino Arts Gràfiques està format per un equip de professionals especialistes en les arts gràfiques, el que ens permet treballar individualment i de forma personalitzada amb els nostres clients. Des del desenvolupament de la idea, passant pel disseny i la creació del producte gràfic fins a la impressió en offset, digital o serigrafia, muntatge i instal·lació si és necessari; sempre cercant la màxima qualitat en tots els resultats.

La nostra trajectòria,
garantia de qualitat

La història de Molino Arts Gràfiques comença de la mà d’Antonio Molino, actual gerent i propietari de l’empresa quan, l’any 1980 decideix obrir les portes de la seva petita impremta a Torregrossa (Lleida). La impremta on treballava prèviament va tancar i aquest fet el va empènyer a prendre la decisió d’obrir la seva pròpia empresa, amb els coneixements que havia adquirit i la passió intrínseca per l’ofici.

Amb el pas dels anys i la incorporació de noves tècniques d’impressió i maquinària, l’empresa es trasllada a Mollerussa, on es diversifica en dos tallers, un dedicat a la impressió i l’altre a la serigrafia tèxtil. Anys més tard, gràcies al creixement de l’empresa i amb el propòsit d’oferir nous acabats als clients i innovar en el catàleg de productes i serveis, l’empresa s’amplia i es trasllada a les instal·lacions actuals, un espai amb més de 1300m² entre tallers, oficines i showroom.

Trajectoria Molino

Un equip
amb visió de futur

Molino Arts Gràfiques és una empresa de caràcter familiar, on les noves generacions de la família, amb una extensa formació en arts gràfiques i publicitat, s’incorporen a l’empresa per seguir oferint solucions innovadores, adaptades a les tendències actuals i amb una clara aposta per la sostenibilitat mediambiental.

Antonio Molino

Gerència

antonio@molinoag.com

Teresa Altisent

Administració

teresa@molinoag.com

Marta Gràcia

Comptabilitat i finances

marta@molinoag.com

Josep Bertran

Departament Comercial

jbertran@molinoag.com

Núria Molino

Comunicació

nuria@molinoag.com

Departament de Disseny

Rafa Olmo

grafiques@molinoag.com

Lourdes Torres

lourdest@molinoag.com

Informació i atenció al client

info@molinoag.com

Instal·lacions de 1300m²
on fem les teves idees realitat

Comptem amb unes instal·lacions de més de 1300m², repartides entre dues plantes on hi trobem els tallers d’impressió i serigrafia tèxtil, les oficines i un espai showroom, on conèixer de primera mà els materials, diferents acabats i el catàleg de productes que et podem oferir.

Gràcies als diferents espais del taller d’impressió i serigrafia tèxtil, podem imprimir grans tirades en un temps breu, sempre oferint la màxima qualitat en totes les impressions. Abans d’iniciar un encàrrec, ens comprometem amb el client i fixem un període d’entrega entre 5-10 dies laborables, segons el treball d’impressió, doncs coneixem la importància d’oferir una resposta ràpida, propera i professional.

Ens adaptem constantment a les noves tecnologies per oferir-te sempre els serveis d’impressió comercial més complets a preus competitius. El nostre parc de màquines compta amb impressores òfset, digitals, plòters d’impressió i de tall, serigrafiat tèxtil, impressores tèxtils amb la tècnica de la sublimació i altres màquines auxiliars com troquel·ladores, talladores i plegadores, per donar els acabats que busques a les teves impressions.

Compromesos

Amb tu

Abans de començar una feina, acordem amb el client la data d’entrega i ens esforcem per complir-la. Coneixem la importància de respondre ràpid i de forma eficaç als encàrrecs dels nostres clients i tan és així que ens comprometem a complir amb els períodes de temps fixats a l’inici.

Amb la societat

Col·laborem amb diferents entitats del territori aportant el nostre granet de sorra per construir una societat més justa. Produïm per a ells de forma totalment altruista, imprimint o serigrafiant el que necessitin, donem material per a grans sortejos o recaptes i en ocasions, també realitzem una donació econòmica.

Creu Roja Centre d'Iniciatives Solidàries - Ángel Olaran Banc dels aliments aecc - Contra el Cáncer

Amb el medi ambient

Tot el paper que utilitzem compleix amb la certificació FSC® (Forest Stewardship Council). Aquesta certificació avala que per fabricar aquest paper, la matèria prima s’extreu de boscos renovables i sostenibles, ajudant a prevenir la desforestació. A més, aquest certificat ens garanteix que el paper és extret i tractat per persones que es preocupen d’assegurar la continuitat dels boscos i per tant, de preservar el medi ambient.

A més, garantim una correcta separació de residus, tant dels comuns com dels que són de caràcter perillós i poden malmetre el medi ambient, tots els separem i reciclem com ho estableix la normativa.