Serigrafia Tèxtil

Samarretes, dessuadores, polars…

Oferim un ampli catàleg de samarretes, dessuadores, polars i altres parts superiors de vestir personalitzables de diferents teixits, perquè hi puguis estampar o brodar el disseny o logotip de la teva empresa

El nostre equip de dissenyadors gràfics estan a la teva disposició si necessites crear o modificar el disseny que hi vulguis serigrafiar o estampar.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

La serigrafia de peces de roba personalitzades és la solució perfecta per complementar i homogeneïtzar la vestimenta d’un grup d’amics, d’un club esportiu, d’un esdeveniment o d’una associació. Comptem amb una gran experiència en la serigrafia i estampació de roba en diferents tècniques: vinil, sublimació, estampació i brodat; oferint el pressupost que més s’adapti a les necessitats del client i assessorant-lo en tot moment per obtenir uns resultats d’alta qualitat

Samarretes personalitzades, dessuadores, polars i altres peces de vestir per a la part superior

Les samarretes personalitzades són una solució perfecta per a complementar la vestimenta d’una organització, d’un esdeveniment o d’una banda de música. Si busques imprimir dessuadores de qualitat, t’oferim una variada oferta de peces perquè puguis personalitzar el teu logotip o disseny a la peça de roba que més encaixi amb la teva idea. Els colors i els materials són molt variats, com també oferim diferent tallatge segons el gènere i l’edat.

Oferim polars i jaquetes personalitzables amb el teu disseny, per a poder protegir-vos del fred de l’hivern sense perdre l’oportunitat de representar la teva empresa, associació o entitat amb un article publicitari com és una peça de vestir.

Disposem de diversos models, amb cremallera completa de dalt a baix de la peça o cremallera parcial. Els folres polars serigrafiats són molt útils com a regal per aquells que visquin a ciutats fredes o tinguin aficions relacionades amb la muntanya, com el senderisme o l’alpinisme. T’ajudem a confeccionar-los adaptant-nos a les teves necessitats!

Si necessites assessorament per serigrafiar roba, a Molino Arts Gràfiques disposem d’un ampli catàleg de parts superiors de vestir, garantint un producte cuidat fins a l’últim detall i amb alta resistència a múltiples rentades. Amb Molino Arts Gràfiques trobaràs el producte ideal per a lluir el disseny que heu creat o la imatge de la teva empresa, fet a mida i on podràs escollir entre diferents teixits, colors i característiques. Un ventall de possibilitats infinites perquè dissenyis la samarreta, jaqueta, polar o dessuadora que imaginis.