Serigrafia Tèxtil

Línia orgànica

Comptem amb una línia de roba teixida amb fibres naturals i orgàniques, respectuoses amb el cos humà i amb el medi ambient. Si busques un suport tèxtil sostenible i respectuós amb l’entorn, fes una ullada als que et proposem!

El nostre departament de disseny gràfic et pot assessorar amb la personalització dels nostres productes sempre que ho necessitis, així com crear el disseny que hi vulguis incloure.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Les empreses, cada cop més, busquen articles sostenibles amb el medi ambient on projectar la seva marca i alinear-se amb aquests valors. Pensar en un procés de confecció sostenible significa mirar per un origen dels productes que portaran la teva marca, alhora que tenim cura de l’ecosistema i els éssers vius que hi habiten, impulsant una filosofia empresarial de responsabilitat mediambiental

Productes tèxtils fabricats amb fibres orgàniques i sostenibles

Disposem d’una variada oferta de productes tèxtils produits de forma sostenible i fets de fibres naturals i orgàniques. En aquests productes tèxtils es té en compte l’origen dels materials amb els que estan confeccionats, evitant l’ús de tints i materials contaminants durant el seu procés de producció.

L’estampació d’aquest tipus de productes, i de tots els que serigrafiem i produïm a Molino Arts Gràfiques, es fan respectant al màxim les bones pràctiques d’impressió per garantir una correcta separació de residus i evitar malmetre l’entorn.