Petit format

Segells personalitzats

Estalvia temps agilitzant la signatura de documents amb la nostra oferta de datadors i segells personalitzats amb les dades de la teva empresa o entitat

Sempre que vulguis, pots disposar del nostre departament d’experts en disseny gràfic, per a crear la composició de segell que necessitis.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Busques la forma d’agilitzar les tasques de signatura de documents? Els segells t’ajuden a estalviar temps: incorpora’ls fàcilment a les teves factures, rebuts i signa ràpidament els documents. Tria el color de la tinta (negre, vermell o verd) i personalitza'ls amb el teu disseny, logo i les dades de la teva empresa o entitat

Segells automàtics i manuals

Els segells són un mecanisme emprat per a identificar l’autorització i la marca de la teva empresa en un document. En produïm en diverses mides i amb tintes de color negre, vermell i verd, i d'automàtics o de manuals.

 

Segells datadors i numeradors 

Aquest tipus de segells són ideals per a fer constar dates concretes, sobre tot en registres i institucions que necessitin marcar les dates als documents de forma diària. N’hi ha de més senzills on només apareix el número o la data, i d’altres de més personalitzats on es poden incloure textos als gravats, com el nom de l’institució o l'empresa.