Petit format

Fulletons i talonaris

Produïm tota varietat de fulletons, díptics, tríptics, desplegables i talonaris, que ajudaran a la teva empresa a promocionar-se, agilitzar la facturació i millorar les tasques administratives

Si ho necessites, t’oferim el servei de creativitat i disseny gràfic per a crear o donar un salt en la teva comunicació de marca

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Els fulletons comercials, en formats com el flyer, díptic, tríptic, quadríptic o desplegable, et permeten oferir informació comercial detallada en un format reduït i fàcil de manipular. Amb els talonaris copiatius o autocopiatius, podràs millorar i agilitzar algunes gestions de facturació o hauràs d'imprimir talonaris per algun esdeveniment: talonaris de venda d’entrades, talonaris de rifa o els talonaris de venda de begudes.

Fulletons, díptics, tríptics, quadríptics i desplegables 

Amb fulletons parlem de les impressions que s’utilitzen amb un fi divulgatiu o publicitari, per comunicar un esdeveniment o una oferta d’una forma àgil i directa. Depenent del nombre de pàgines parlarem de flyer o fulletó, díptic , tríptic, quadríptic o desplegable. Les mides, els acabats i el tipus d’impressió es poden personalitzar al gust de cada client.  

 

Talonaris de rebuts i autocopiatius 

Els talonaris són documents comptables de valor per a les gestions administratives d’una empresa o entitat. En disposem en diferents mides: talonaris autocopiatius amb una, dues o fins a tres còpies o bé, talonaris d’un sol ús, que et permetran gestionar còmodament els tràmits burocràtics i del dia a dia.  

 

Talonaris de venda d’entrades, begudes o rifa 

Tens en ment preparar algun sorteig o esdeveniment? Necessitaràs imprimir talonaris d’entrades, talonaris de venda de begudes o si ho necessites per un sorteig, talonaris de rifa. Personalitzem els talonaris amb el disseny que desitgis, numerats i amb l’opció d’impressió més acord al resultat que busqueu.