Petit format

Papereria corporativa

Imprimim tots els elements gràfics que necessita la teva empresa per comunicar qui sou i què feu de la millor manera

Si ho necessites, t’oferim el servei de creativitat i disseny gràfic per a crear o donar un salt en la teva comunicació de marca

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

La papereria corporativa es compon d’un ventall de productes que suposen un dels majors impactes visuals de la teva marca. Aquesta imatge ha de ser cuidada i representar l’empresa, ja que una papereria corporativa personalitzada demostra professionalitat, personalitat i amb freqüència pot atraure nous clients.

Targetes de visita

Les targetes de visita recullen les principals dades d'una persona i es lliuren durant les entrevistes i reunions per a facilitar el contacte amb el client, així que és una magnífica oportunitat per a donar una primera bona impressió de la teva empresa. Els materials poden ser diversos i s’imprimeixen a una o dues cares. Comptem amb diferents tipus de targetes de visita segons la necessitat de cada client:

  • Targetes de visita sense troquelar
  • Targetes de visita canto rom
  • Targetes de visita amb troquel·lat de diferents formes
  • Targetes de visita plastificades mate, brillants o sense plastificar
  • Targetes de visita amb impressions diferents: cop sec, relleu o vernís UV

 

Sobres i bosses 

Tenim una àmplia oferta de sobres amb diferents mides, des de les més habituals amb o sense finestra fins a mesures personalitzades. Respecte a les bosses, tenen un format superior als sobres i l’obertura és sempre lateral.

 

Cartes, factures i albarans 

Les cartes són fulls de la mida A4 que s’utilitzen en papereria. Poden variar en funció les opcions d’impressió. Les oferim en diferents formats d’impressió; a tot color, a cop sec o relleu i en diversos materials; paper estucat normal, reciclat... Les factures són amb el mateix format que les cartes i oferim la personalització d’aquestes segons les necessitats estètiques del client. L’albarà és un document mercantil que acredita l’entrega d’un producte o la prestació d’un servei. És possible que la teva empresa necessiti albarans per demostrar l’existència d¡una transacció, doncs amb Molino Arts Gràfiques podreu personalitzar-los al detall amb el logo i les dades fiscals, entre d’altres.

 

Bosses de paper

Disposem de bosses fetes de paper al 100%, incloses les anses, de diferents mides i tipus perquè trobis la que necessites, i on hi incorporarem la imatge de la teva empresa o el disseny que necessitis.

 

Targetes d’invitació i targetons

Les targetes d’invitació i targetons s’utilitzen comunment per convidar formalment a les persones a un esdeveniment. Les produïm en la proporció estàndard (21x10 cm) però també en mesures personalitzades, amb diferents tipus d’impressió, materials i acabats. Els targetons tenen diversos usos, com pot ser fer un agraïment formal o incloure’l dins d’un producte per donar més informació sobre les seves propietats o el seu ús. 

 

Carpetes

Les carpetes es poden fer de moltes formes, mides, materials i tipus d’impressions. Són completament personalitzables pel que fa a les dimensions, l’interior, els colors, el gruix i el material. La mida estàndard és una mica més gran que la mida A4, doncs així es protegeixen correctament els documents que inclouen.