Petit format

Adhesius i etiquetes

Afegeix la teva marca a productes, regals i paquets gràcies a les enganxines personalitzables i etiquetes en diferents formats i materials

Comptem amb un departament exclusivament dedicat al disseny, que es posen a la teva disposició per assessorar-te i crear una enganxina, adhesiu o etiqueta al teu gust.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Cada detall que incorporem als productes és una bona oportunitat per a destacar, i per això et facilitem el disseny i impressió d’adhesius i etiquetes, per a poder crear una imatge professional i uniforme en tots els aspectes de la teva comunicació de marca. Amb Molino Arts Gràfiques, podràs escollir-ne la mida, el tipus de paper i l’acabat que li vulguis donar. A més, ens adaptem a diferents quantitats i tirades, pel que podràs incorporar fàcilment la teva marca a bosses, caixes, ampolles o qualsevol espai que tinguis en ment

Tenim adhesius i etiquetes de totes les mides, amb formes personalitzades i sobre materials com el paper, el PVC i la gota resina. Qualsevol d’aquests productes es pot adaptar a les necessitats del client, independentment de la forma en la qual hagi estat produït o fins i tot de les mides que hagi de tenir.

Les etiquetes i adhesius que produïm a Molino Arts Gràfiques compten amb la particuliaritat que es fabriquen sobre materials resistents i amb un alt poder de subjecció, el que ens assegura que s’adaptin fàcilment a diferents superfícies de vidre, paper, cartró o plàstic.

Podem subministrar-vos les etiquetes en format bobina o individuals, segons els vostres requeriments i el seu posterior ús.

Aquests adhesius també poden ser troquel·lats, per donar-los formes diferents, originals i úniques, amb l’objectiu de diferenciar els teus productes de la competència. Et convidem a donar una ullada als diferents resultats que pots obtenir!