Petit format

Calendaris i agendes

Imprimim tot tipus d’elements organitzatius, com són calendaris de paret, magnètics i de sobretaula, o bé agendes a vista de dia per pàgina o setmanals, perquè no perdeu cap detall!

També pots comptar amb els serveis de Molino Arts Gràfiques si necessites crear el disseny que portarà el calendari o l’agenda, per personalitzar-lo al 100% amb la teva imatge de marca.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Si busques imprimir calendaris per donar-li un toc més corporatiu a les teves oficines, a Molino Arts Gràfiques t’oferim el servei de personalització i impressió de calendaris de paret, magnètics o de sobretaula. Si el que vols és que el teu equip pugui organitzar les tasques del dia a dia amb una agenda a mida, també pots comptar amb els nostres serveis. Podem crear un calendari o una agenda amb la imatge de la teva marca i personalitzats de principi a fi.

Els calendaris ajuden a organitzar els diferents esdeveniments al llarg de l’any i a recordar els fets més destacables durant els mesos. Gràcies a l’oferta de calendaris, organitzadors i agendes, podràs escollir-ne el tipus i els acabats: de paret, magnètics o de sobretaula, són alguns dels formats en els quals els podem imprimir.

Les agendes són quaderns on anotar els esdeveniments o les reunions que tenen lloc cada dia. Disposem de diversos tipus d’agenda, organitzades segons el material de l’enquadernació o de com es mostra el calendari en cada pàgina: a pàgina per dia o pàgina per setmana.