Gran format

Roll-ups, photocalls i banderes portàtils

Imprimim sobre diferents materials seleccionats per obtenir resultats de màxima qualitat i nitidesa. Amb la impressió de Roll-ups, Photocalls i Banderes Portàtils faràs que el teu esdeveniment prengui un aspecte 100% corporatiu

Si vols imprimir un roll-up, un photocall o una bandera portàtil però no tens el disseny, el nostre equip d’especialistes poden donar-te un cop de mà i treballar plegats per aconseguir el resultat que busques.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Els roll-ups són perfectes per a potenciar les teves fortaleses i fer-les visibles al públic, amb un format reduït i de muntatge senzill, ideal per a transportar-los. Així com les banderes portàtils, fàcils de transportar i un bon lloc on introduir la teva marca per a donar-li visibilitat en un esdeveniment esportiu. D’altra banda, els photocalls ocupen més espai, el que fa que la teva marca o esdeveniment llueixi en gran, i són ideals per animar als convidats a prendre’s fotografies al seu davant

Els roll-ups són lones verticals enrotllables, normalment impresos a una cara i amb una estructura resistent d’alumini, el que fa que siguin lleugers i alhora estables, i els converteix en una eina versàtil i adaptable a diferents tipus de situacions.

El mateix oferim amb els photocalls, displays de majors dimensions, els quals estan fabricats sobre un suport extensible d’alumini i amb lona d’alta resistència, que ens permetrà ubicar-los tant en interior com exterior sense patir en que es malmetin ràpidament.

Les banderes portàtils són displays molt lleugers i amb llibertat de moviment al compàs del vent. Es poden imprimir amb diferents dissenys i a tot color, tant verticals fixes com horitzontals. Són ideals per a exteriors i t’ajudaran a destacar i cridar l’atenció del públic, sobretot en esdeveniments de caràcter esportiu o institucional.

En tots els productes, podràs escollir entre diverses mides i proporcions, amb l’opció de personalitzar-los al detall, amb un disseny a tot color i amb una excel·lent definició gràfica.