Gran format

Retolació de vehicles, aparadors i espais

Disposem d’un plòter d’impressió i tall que ens permet produir peces de gran format en vinil i retolar diferents espais interiors, exteriors, aparadors i vehicles sencers. Fes un cop d'ull als resultats que podem obtenir!

Ho sabies? El nostre equip de dissenyadors gràfics poden crear el disseny que hi vulguis incorporar o ajudar-te a resoldre qüestions tècniques.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

La retolació de vehicles és una solució amb un molt bon impacte visual que permet que la teva campanya o marca estigui en permanent funcionament i moviment. És una forma de cridar l’atenció entre la multitud i de ser reconegut. Amb la retolació d’aparadors podem incorporar el teu logo o promocions i ofertes especials a l’aparador, per cridar l’atenció dels clients a peu de carrer. D’altra banda, amb la retolació d’espais, ajudem a guiar a les persones entre l’interior d’edificis o indicar punts de pas i d’interès, per exemple

Retolar vehicles d’empresa amb la seva marca i serveis és tot un encert. Aprofita els avantatges de la publicitat en moviment!

Podem retolar vehicles de forma integral o parcial, ocupant gran part de la superfície del vehicle, o d’una forma més bàsica, per tal de posar les dades de contacte de l’empresa i els seus serveis juntament amb el logotip.

La retolació d’aparadors i espais és vital per donar un aspecte corporatiu als punts físics que desitgis decorar, a més d’incloure novetats, ofertes i promocions a l’aparador per impactar més directament en els vianants. Podem imprimir amb la mida personalitzada que millor s’adapti a l’espai del qual disposis, així com aconsellar-vos sobre el material, segons si ha de col·locar-se en un espai interior, exterior i sobre quin suport (aparador de vidre, paret, fusta…).