Gran format

PLV - material publicitari per al punt de venda

La Publicitat al Punt de Venda (PLV) et servirà per captar ràpidament l’atenció dels teus clients i diferenciar-te de la competència amb elements gràfics com expositors, cartells o displays que portaran el teu missatge publicitari

Sempre que ho necessitis, tindràs el nostre equip de disseny gràfic a la teva disposició per a crear la creativitat que hi vulguis incloure o fer les modificacions pertinents per assegurar que el resultat sigui l’esperat.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

La promoció al punt de venda és una de les tècniques de màrqueting que més poden ajudar a la decisió de compra del client. Gràcies al missatge imprès en expositors, displays i cartells que incorporem al punt de venda, donem més informació sobre el producte o servei que venem i per tant, facilitem la venda. Aprofita tots els recursos al teu abast per aconseguir el màxim impacte, el millor resultat i una excel·lent rendibilitat en la teva inversió

El material publicitari per al punt de venda (o també anomenat PLV) comprèn elements per a incorporar a aparadors com cartells, expositors, displays, stoppers per als supermercats i tota mena de sistemes de comunicació dinàmica.

Podem assessorar-te tècnicament segons el missatge que t’interessi potenciar i el producte o servei que ofereixis, així com oferim l’opció de fer tirades curtes o grans produccions, adaptant-nos a les teves necessitats.

Disposem de protocols interns per al control de qualitat de la producció en cada procés d’impressió, per assegurar-nos que el resultat que obtingui el client és el desitjat. Explica’ns la teva idea i t’ajudarem en el desenvolupament i elecció de materials i suports per a obtenir un resultat òptim amb la teva comunicació de producte i marca.