Gran format

Pancartes de lona i altres materials

T’assessorarem per garantir-te una impressió en gran format que es pugui adaptar a grans espais verticals, amb garantia d’alta durabilitat i resistència si ha d’ocupar espais exteriors

Si et convé, el nostre equip de disseny gràfic pot ajudar-te a crear el disseny que lluirà en gran format, així com adaptar-lo a les mides de la pancarta que vulguis imprimir.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Les pancartes són un dels productes més emprats per comunicar missatges en gran format en llocs com manifestacions, competicions esportives o fins i tot utilitzar-ho com un gran espai publicitari on projectar la teva marca. Gràcies a imprimir una pancarta en gran format, promocionaràs la imatge de la teva empresa amb un gran impacte visual que de ben segur cridarà l’atenció.

A Molino Arts Gràfiques trobaràs diferents materials de gran format on imprimir el teu missatge, segons els teus gustos o necessitats comunicatives. El PVC és el material més utilitzat per a la impressió de lones de gran tamany, juntament amb el PVC microperforat, que és ideal per a utilitzar-lo en exteriors i en espais on hagi de romandre durant un temps, ja que els microforats que incorpora el material ajuda a que el vent passi entremig i per tant, sigui més resistent en exteriors.

També imprimim pancartes de tela, pensades especialment per a col·locar en interiors i amb una qualitat d’impressió excel·lent. Disposem de lones de TNT, més lleugeres i fàcils de transportar o lona retroiluminada, impressa sobre vinil, un material resistent i flexible, ideal per a promocionar-te d’una forma innovadora i original en fires i destacar davant la competència.