Merchandising

Jocs & Infantil

Puzzles, raquetes per la platja, pilotes i molt més. Si el públic de la teva empresa són les famílies i els infants, et recomanem escollir entre alguns d’aquests articles publicitaris on incorporar la teva imatge corporativa!

Per a qualsevol dubte, el nostre equip de disseny gràfic pot ajudar-te a través de tot el procés de disseny, des de l’idea inicial fins al resultat final.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Els infants saben gaudir més que ningú dels regals. Pots ajudar als teus clients a que es prenguin un descans amb algun dels regals publicitaris per a infants. Si aconsegueixes fer un regal original perquè els més petits quedin satisfets, poden convertir-se en grans prescriptors de la teva marca!

Demana’ns el nostre catàleg d’articles publicitaris per a infants, on trobaràs des de tasses de plàstic fins a davantals i diferents jocs segons les diferents etapes de creixement. Tingues en compte el color corporatiu de la teva marca perquè combini el millor possible amb el disseny final del producte.Una vegada seleccionat el producte, et podem assessorar durant tot el procés de disseny i producció, per obtenir un resultat fidel a la imatge que vols projectar.