Merchandising

Esdeveniments

Gots promocionals, bracelets per accedir a un concert, recinte o esdeveniment corporatiu i tots aquells elements indispensables per verificar i obsequiar als assistents. Mira tot el que et podem oferir!

El nostre equip de disseny gràfic pot donar-te un cop de mà amb la forma en què incorporar la imatge de la teva empresa en els articles promocionals per a esdeveniments.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Moltes empreses que organitzen o participen en esdeveniments corporatius entreguen als assistents obsequis corporatius. La idea és obtenir una imatge homogènia de l’esdeveniment lúdic o corporatiu, amb el logo o el nom de l’acte incorporat en diferents elements promocionals

Habitualment, els congressos i les fires són els millors moments per a distribuir aquest tipus de productes. L’objectiu dels esdeveniments corporatius acostuma a ser donar a conèixer els serveis que ofereix l’empresa d’una forma més distesa. La possibilitat de generar aquest espai de diàleg entre marca i usuari és vital perquè el producte sigui percebut com un objecte de valor i deixi un bon record en el temps.

Entre els productes que oferim en aquesta categoria també s’hi troben gots promocionals, ideals per a concerts i altres actes multitudinaris o bracelets i lanyards personalitzats per a les acreditacions de professionals o el control d’accés al recinte.