Merchandising

Material d’oficina

Bolígrafs, blocs de notes, llibretes, alfombretes per al ratolí, USB, agendes… Si el teu negoci es dedica a distribuir productes o prestar serveis a altres empreses, personalitzar material d’oficina és una bona elecció

Comptem amb un equip de dissenyadors gràfics que pot donar-te suport en el disseny del teu logo o ajudar-te a saber com incorporar-ho a l’article publicitari.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

El material d’oficina personalitzat és una forma senzilla i econòmica de publicitar-te als teus clients, sobretot si són empreses o professionals. Són obsequis molt utilitaris i d’ús quotidià, amb el que aconseguiràs que la teva marca estigui més present en el seu dia a dia

Tots els articles publicitaris que oferim són una forma molt útil de posar en moviment la teva marca a convencions, exposicions o conferències; un bon espai on trobar-te amb els teus futurs clients i obsequiar-los amb un detall que incorpori la marca de la teva empresa.

Els productes més recurrents on serigrafiar un logotip són bolígrafs, llapis, blocs de notes, llibretes i USB personalitzats, però també comptem amb més articles com alfombretes per al ratolí o tasses. Pregunta’ns i descobreix tot el què et podem oferir!