Merchandising

Bosses, gorres i tèxtil

Bosses de paper, de plàstic, de tela, per anar a comprar, per a fer esport o diferents tipus de motxilles. També podem serigrafiar peces de roba i altres accessoris per vestir com gorres, barrets o gorres més càlides per regalar quan faci fred

En tot moment el nostre equip de disseny gràfic et pot ajudar amb el disseny personalitzat dels productes, incorporant-hi la teva marca de la forma que més t’agradi.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Les gorres, les bosses i els complements tèxtils són una excel·lent proposta d’articles publicitaris tèxtils per a oferir en esdeveniments, fires, campanyes publicitàries o promocions puntuals, ja que es tracten d’un tipus de regal útil i atractiu de cara als clients. A més, gràcies al reduït preu en grans tirades i la seva gran utilitat, aquests productes són un excel·lent suport per portar la teva marca a tot arreu

La millor forma de promocionar la teva empresa és fer un regal als teus clients amb la imatge de la teva marca. Disposem d’una gran varietat de formes, colors i materials en cada un dels tipus de productes que oferim: motxilles de tela o polièster, bosses de plàstic i altres materials, gorres d’estiu i d’hivern i altres complements tèxtils com mocadors o panyoletes.

En aquests articles podràs serigrafiar el teu disseny o logotip per a obsequiar als teus clients i fer-los portadors del teu missatge.