Merchandising

Línia ecològica i sostenible

Comptem amb una línia d’articles promocionals produïts amb fibres naturals i orgàniques o bé reciclats. Si vols apostar per valors com el reciclatge, la sostenibilitat o la cura del medi ambient, t’aconsellem regalar articles de marxandatge més respectuosos amb el planeta. Descobreix-los!

El nostre equip de disseny gràfic et pot ajudar amb la personalització dels productes i la resolució de dubtes si tens la creativitat que incorporar-hi ja preparada.

Necessites<br>assessorament?

Necessites
assessorament?

T'ajudem

Cada dia és més comú entre les empreses buscar articles de regal sostenibles amb el medi ambient. És per això que oferim una línia sencera de teixits orgànics i d’origen natural, o articles promocionals creats amb materials reciclats perquè puguis obsequiar els teus clients i distribuïdors, ajudar a crear una consciència ecològic, a més de relacionar la teva imatge d’empresa amb aquests valors

Disposem d’una variada oferta de productes fabricats de forma sostenible, fets de fibres naturals i orgàniques o amb materials reciclats. En aquests productes es té en compte l’origen dels materials amb els quals estan confeccionats, assegurant-nos de que no hagin estat produïts utilitzant materials poc contaminants.

L’estampació d’aquest tipus de productes, i de tots els que imprimim i serigrafiem a Molino Arts Gràfiques, es fan respectant al màxim les bones pràctiques d’impressió i reciclatge de materials, per garantir una correcta separació de residus i evitar malmetre l’entorn el màxim possible.