Desde 1980

L’any 1980 Arts Gràfiques Molino inicià la seva activitat dedicant-se a la impressió en tipografia i òfset de petit format. La renovació tecnològica constant ens ha permès millorar el servei i la qualitat dels nostres productes, alhora que hem creat noves seccions. Actualment oferim serveis d’impressió òfset i digital, serigrafia, tampografia i retolació. També ens dediquem al disseny gràfic i a la preimpressió, que complementem amb una completa secció d’acabats i manipulats. En resum, Arts Gràfiques Molino ofereix un servei integral en el sector gràfic. Des del disseny fins a la impressió, des d’un fulletó a una samarreta estampada i des de qualsevol article publicitari a la retolació que més s’adapti a les seves necessitats. Amb els anys, hem adquirit experiència i ens hem consolidat en el sector gràfic, conservant sempre el nostre esperit de treball i la relació de confiança que, des dels inicis, hem volgut mantenir amb els nostres clients.
Amb més de 25 anys de experiència disposem de la tecnologia y de la maquinària necessaries per imprimir els seus treballs en òfset o serigrafia.

La millor opció per obtenir els resultats esperats

Atenció i planificació

Sabem que l’atenció i la planificació compromeses són la garantia per a poder guanyar la confiança dels nostres clients. Per això ens agrada tenir un tracte proper, per a oferir-los la màxima qualitat i rapidesa en cada treball.

Disseny i maquetació

Els oferim l’experiència i creativitat dels nostres professionals per a donar forma a les seves idees: imatge corporativa, embalatge, revistes, catàlegs, cartells de gran format, tríptics, etc.

Preimpressió

Disposem de la nova tecnologia CTP i CTF, equips d’última generació.Realitzem proves de color i fem un seguiment acurat en tot el procés d’impressió per aconseguir una qualitat òptima en cada treball.

Impressió

Òfset, digital, serigrafia, tampografia, plotter

Acabats i manipulació

Tot tipus d’enquadernacions, plastificats, envernissats, relleus, encunyats, encolats, plegats, retractilats, etc.

I molt més

Retolació, vinil, displays, regals de promoció i estampació tèxtil.

Especialistes en

 • Director1

  L’òfset ofereix una excel·lent qualitat d’impressió, indicat per a tirades grans i mitjanes.

  El sistema digital és molt rendible, indicat per a tirades petites.

  Catàlegs, revistes, fulletons, libres, serveis editorials, caixes, etiquetes, calendaris, cartells

  Papereria empresarial (targetes, cartes, talonaris, sobres, etc.)

 • Director1

  Tècnica d’impressió que s’utilitza per a personalitzar regals publicitaris: bolígrafs, encenedors, clauers, mp3, llapis de memòria, adhesius, rellotges i altres.

 • Director1

  Oferim treballs de rotulació sobre qualsevol tipus de material, interior o exterior: lones, pancartes, banderoles, adhesius, vinil de tall, enrotllables, impressió de gran format.

  Tot tipus de retolació i senyalització per a vehicles i empreses

 • Director1

  Tècnica que permet imprimir sobre una gran varietat de materials: Cartells de gran format, adhesius de PVC, adhesius de gota de resina, adhesius imantats,

  metacrilats, tintes rascables i envernissats, plaques metàl·liques, fusta, vidre... i molts més materials